آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟ سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزان‌تر از بازار آزاد فروش رفت طلای ۴ هزار دلاری | قیمت جهانی طلا امروز (۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد انتقال ریسک به بازار سهام؛ بورس در یک قدمی ۳ میلیون واحدی تولید صنایع افزایش یافت | زارعی سخنگوی وزارت صمت شد
سرخط خبرها

بیمه برق چیست؟ | جزئیات بیمه برق اعلام شد

  • کد خبر: ۲۵۱۱۲۵
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
بیمه برق چیست؟ | جزئیات بیمه برق اعلام شد
مدیر کل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: همه ما در صنعت برق در تلاشیم تا آنجا که امکان‌پذیر باشد و قوانین به ما اجازه دهد به مشترکین کمک کرده و از بروز حادثه و خسارت به آنها جلوگیری کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالامیر یاقوتی دراین باره تصریح کرد: برای مشترکین خانگی برق ماهانه ۳۰۰ تومان و برای مشترکین تجاری ماهانه ۳ هزار تومان سهم پرداخت بیمه خسارت است که در قبوض برق آنها لحاظ می‌شود. خسارات وارده توسط شرکت بیمه‌گر با شرایط و ضوابط مشخص و طبق قانون پرداخت می‌شود.

یاقوتی با توضیح اینکه شرکت بیمه مذکور باید در مناقصه برنده شده باشد، گفت: قوانین و مقررات پرداخت خسارات برق بسیار شبیه به قوانین گاز است.

مدیر کل امور انرژی و مشتریان صنعت برق با بیان اینکه خسارات وارده در حوزه برق حوادثی را در برمی گیرد که منجر به آتش‌سوزی، انفجار و یا مصدومیت ناشی از برق شود، ادامه داد: بنابراین اگر در ساختمان و واحد مسکونی یک مشترک آتش‌سوزی اتفاق افتاد که منشا آن تجهیزات برقی مانند اتصال سیم باشد، در قالب قرارداد بیمه قرار گرفته و خسارت پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق اضافه کرد: اگر خسارت منشا بیرونی و شبکه داشته و در اثر قطع برق یا اتصالی شبکه منجر به آسیب دیدگی تجهیزات برقی شود و به لوازم الکترونیکی مشترکین یک منطقه خسارت عمده و عمومی وارد کند، شرکت توزیع نیروی برق آن منطقه طبق روال آن شرکت‌ها خسارت مربوطه را به مشترکین پرداخت می‌کنند.

یاقوتی در خصوص خساراتی که منشا آن در درون ملک است یادآور شد: در این موارد بیمه تنها در صورت بروز آتش‌سوزی و یا انفجار و یا مصدومیت و پس از دریافت تاییدیه آتش نشانی و انجام بررسی‌های لازم، به مشترکین خسارت پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه آتش سوزی لزوماً نباید در سطح گسترده‌ای باشد و حتی یک آتش‌سوزی کوچک که توسط مشترکین نیز مهار شود در صورتیکه در گزارش آتش‌نشانی منشا برقی آتش سوزی ذکر شده باشد قابل استناد و ارائه به شرکت بیمه و دریافت خسارت خواهد بود.

مدیر کل امور انرژی و مشتریان صنعت برق با بیان اینکه صنعت برق خدمتگزار مردم است تاکید کرد: همه ما در صنعت برق در تلاشیم تا آنجا که امکان‌پذیر باشد و قوانین به ما اجازه دهد به مشترکین کمک کرده و از بروز حادثه و خسارت به آنها جلوگیری کنیم.

وی تصریح کرد: حوادث و اتفاقات شبکه در سامانه ثبت و ضبط می‌شود و در صورت تماس و گزارش خسارت پس از تشکیل پرونده و بررسی، اقدامات لازم انجام می‌گیرد.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق خاطرنشان کرد: شرکت‌های توزیع برق، بیمه مسئولیت مدنی دارند که در قالب آن نیز بیمه خسارات پرداخت می‌شود و در صورتی که مشترکین خسارت دیده با شرکت توزیع برق منطقه یا شهر خود به نتیجه نرسند، پرونده خسارت به سطح بالاتر که حوزه توانیر است ارجاع شده و مجدد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

یاقوتی با اشاره به اینکه ممکن است وسایل برقی به دلیل مستهلک شدن و پایین آمدن کیفیتشان بر اثر قطع و وصل برق دچار خسارت شوند، به مشترکین برق توصیه کرد که از محافظ برق برای تمامی وسایل الکترونیکی استفاده کنند.

مدیر کل امور انرژی و مشتریان صنعت برق در پایان گفت: مشترکین برق در صورت بروز خسارت، به سامانه بیمه مشترکین به آدرس bime.tavanir.org.ir مراجعه و ثبت خسارت کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->